Juhlatilat

Säihkyvät tilat ja tarjoilut perhe- ja yritysjuhliin

Framin näyttävät juhlatilat ja Juveneksen kokemus vaativien tarjoilujen järjestämisestä takaavat onnistuneet perhe- ja yritysjuhlat, joissa vieraat viihtyvät. Vehreä joenranta mahdollistaa juhlien viemisen pihalle ja vaikkapa juhlateltan tai -lavan pystyttämisen.

Juveneksen Juhlapalveluille on myönnetty Chaîne des Rôtisseurs – Paistinkääntäjien Rôtisseurs-kilpi ensimmäisenä juhlapalveluyrityksenä Suomessa. Tutustu keittiömestareiden suunnittelemiin herkullisiin menuihin.

Ota yhteyttä:
Marika Puhilas, palvelupäällikkö, puh. 020 124 4010, kokouspalvelut(at)frami.fi
Tanja Heinimäki, ravintolapäällikkö, puh. 020 7600 391, komia(at)juvenes.fi

Elämäsi päivä Framissa

Saitko myöntävän vastauksen karkauspäivänä?
Ihan mahtavaa, onnea!
Meiltä löydät juhlallesi huikeat tilat.

Ota yhteyttä:[email protected]

 

 

Juhlatilat

Suosittelusitaatit

Valitsimme Framin, koska se oli hyväksi havaittu aiemmilta kerroilta: Sopivan kokoinen auditorio, tarpeeksi isot aulatilat cocktail-tilaisuutta varten, hyvät p-alueet, hyvä ruoka. Tilaisuus onnistui hienosti. Parasta on se, että on paljon erilaisia tiloja eli niistä löytynee sopiva tila lähes jokaiseen tilaisuuteen.

Anna Koskinen, Tapahtumatuottaja, Funmedia Oy

Valitsimme Framin, koska se on keskeisellä paikalla Seinäjoella, siellä hyvä auditorio ja hyvät ryhmätyötilat sekä erinomaiset ruokapalvelut. Tilaisuutemme onnistui erinomaisesti.
Parasta Framissa on keskeinen sijainti loistavilla palveluilla.

Operatiivinen toiminta-alue, Toiminta-alueen johtaja, ylilääkäri Matti Viitanen, Etelä-Pohjanmaan Sairaanhoitopiiri

Vinkit juhlatilan valintaan:

  • Mahdollista monipuolinen tekeminen: Valitse monitoimitila, joka taipuu alustuksiin ja ryhmätöihin tai vaikka auditorio, jonka yhteydestä löytyvät messu- ja näyttelytilat.
  • Tue tehokasta työskentelyä: Varaa riittävästi taukoja puheluiden ja sähköpostien hoitamiseen, ja tiedustele kokoustalosta hiljaisia huoneita.
  • Hyödynnä paikallisia asiantuntijoita: Pyydä kokoustalosta vinkkejä yrityksistä ja puhujista, jotka voisivat esitellä toimintaansa ja osaamistaan.
  • Muista hengenravinnon lisäksi ravita myös kehoa: Perinteisen viinerin tilalta piristäväksi tarjottavaksi sopivat smoothiet ja hedelmälajitelmat.
  • Luo nopeutta ja näyttävyyttä teknisillä ratkaisuilla: Äänentoisto, erilaiset mikrofoniratkaisut, tapahtumaverkot, kohdevalaistus, viestiseinät, livestreamaus, livekuvitus jne.
  • Lähetä kutsut ajoissa ja muista kertoa kokouspaikan tarkka osoite, ajo- ja saapumisohjeet sekä tieto kulkuyhteyksistä ja pysäköintimahdollisuuksista.
  • Ole innovatiivinen valinnoissasi! Näin syntyy onnistunut kokous!