Tule Framille Pääset esille

Modernisti keskustan tuntumassa

TOIMISTOhotellitila 12,0 m2

Vapaana

Vuokra 390,00 €/kk (+alv)

Vuokra sisältää mm yhden henkilön toimistokalusteet, ilmastoinnin jäähdytyksellä, sähkö, lämpö, vesi- ja jätevesi, normaali yhdyskuntajäte, kiinteistönhuollon peruspalvelun ja postilokeron, kulunvalvonnan ja kiinteistön vartioinnin, sekä ylläpitosiivouksen. Voit kokoustaa toimistohotellin omissa neukkareissa veloituksetta.

 

Jaana Paavola, puh. 020 124 4003

Framissa mainio työarki

 

Frami on moderni toimisto-, kokous- ja kongressikeskus Seinäjoen liikekeskustan välittömässä tuntumassa puisto- ja jokimaisemassa. Frami on Seinäjoen merkittävin yritysten sekä tutkimus- ja koulutustoimijoiden keskittymä: Yli 100 yrityksessä ja organisaatiossa työskentelee päivittäin yli tuhat työntekijää ja yli 5 000 opiskelijaa.

 

Framin joustavat tilaratkaisut muuntuvat erilaisiin tarpeisiin niin avotilana, toimistohuoneina, tiimihuoneina kuin uudenlaisena monitilatoimistona. 

 

Omien työtilojen lisäksi Framissa on kaikki tarvittava lähellä; runsaasti ravintola- ja kahvilapalveluita sekä kokous- ja auditoriotiloja yli 1 000 henkilölle. Autopaikoitusta palvelee useampi pysäköintialue ja uusi 500 autopaikan pysäköintitalo.

 

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan!

Jaana Paavola, palvelupäällikkö, puh. 020 124 4003,

jaana.paavola(at)intoseinajoki.fi

Esimerkkejä framin tilaratkaisuista

Katso alla olevassa kuvakarusellissa, miten eri tavoin voit hyödyntää Framin muuntojoustavuutta.

 

 

Hyödynnä talon monipuoliset palvelut

Frami ei ole vain toimistorakennus, vaan viihtyisä ja monipuolinen työskentely-ympäristö. Oman toimistosi ja henkilöstösi lisäksi Framissa on sata muuta organisaatiota: toimistohotellissa naapurinasi voi olla globaalin suuryrityksen paikallinen myyjä tai it-osaaja, samassa kerroksessa potentiaalinen palveluntarjoaja tai asiakas. Seinäjoen Ammattikorkeakoulusta saatat löytää tulevan työntekijän ja yliopistokeskuksesta tutkimusryhmiä. Into Seinäjoki, joka vastaa Framin toimitilapalveluista, tarjoaa sinulle monia liiketoiminnan kehittämisen palveluita.

Framissa on myös kaupungin monipuolisin kokoustilojen tarjonta ja kaksi isoa ravintolaa. Voit varata kokoustilat ja tarjoilut kokouksiisi tältä sivustolta.

 

Frami Facebookissa

Sulje sivuvalikko
Tietosuojakäytäntö ›