Frami-kokouspalvelut

Hybridi on uusi musta!

Uusi normaali haastaa yrityksiä löytämään toimivia keinoja yhteydenpitoon, viestinvälitykseen ja verkostoitumiseen. Onneksi tapahtumia on mahdollista toteuttaa tehokkaasti myös digitaalisessa muodossa, joko täysin etänä tai hybridinä.

Framin kokouspalvelut ja Luova Tehdas Oy tuottavat yhteistyössä ratkaisuja kaikenkokoisiin etä- ja hybriditapahtumiin. Frami tarjoaa monipuoliset tilat, joissa lähiosallistujien turvavälit on helppo toteuttaa ja Luovan Tehtaan ratkaisut huolehtivat etäosallistujien viihtymisestä. Meillä ravintolat muuntuvat tv-areenoiksi, kokoustilat tuotteiden myyntistudioiksi ja auditoriot virtuaalisiksi koulutuskeskuksiksi.

Frami hybridi -tilaisuus auditoriotilassa alkaen 999,00 e (alv 0%)

 • 206-405-paikkainen, reilut turvavälit mahdollistava auditorio lähiosallistujille (max. 8h)
 • Kuva- ja äänituotanto ammattitason laitteilla ja teknikon ohjaamana etäosallistujille (Teams- sovelluksen kautta)
 • Etäosallistujien ääni- ja kuvavirta myös lähiosallistujien näkyville
 • Teknikko auttamassa ennen tilaisuutta salin tekniikan, mikrofonien sekä Teams-alustan kanssa
 • Asiakas vastaa Teams-kokouksen luomisesta, kutsuista (ellei toisin sovita) sekä esitysmateriaalin valmistamisesta.  

Tarjous on voimassa vuoden 2020 aikana tehtyihin varauksiin. Tilaisuus voi olla vaikka vasta vuonna 2021. Mietitään yhdessä, mikä olisi teidän tarpeeseenne sopivat tapa toteuttaa tilaisuus.

Ota yhteyttä: [email protected], p. 020 124 4010.

 

IMG-20201022-WA0003
FBS17_To_SoMe-31 kopio

Seinäjoen tunnetuin täyden palvelun kokous- ja kongressitalo

Frami tarjoaa hyvälle kokoukselle kaikki ainekset: monipuoliset ja modernit tilat, herkulliset tarjoilut sekä erinomaisen sijainnin vain kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja juna-asemalta. Autolla saapuvien pysäköinti onnistuu vaivattomasti Framin parkkitalossa.

Monipuoliset tilat mahdollistavat myös usean rinnakkaisen tapahtuman järjestämiseen yhtä aikaa: Käytössä voi olla auditorio seminaaria varten, kokoustilat ryhmätöihin ja aulatila näyttelyosastoille.  Tutustu tiloihimme ja valitse sopivin. Ja kysy ihmeessä lisätietoja. Järjestetään yhdessä paras tilaisuus ikinä!

Ota yhteyttä: Marika Puhilas, palvelupäällikkö, puh. 020 124 4010, kokouspalvelut(at)frami.fi

Näin tuemme turvallista tapahtuman toteuttamista >>

Etsitkö tilaa iltakokoukselle?

Tule kokoustamaan Framin kokoustiloihin Swingi tai Einstein.

Tarjoamme tilat hintaan 50,00 €/tila +alv 24%.
Varausaika arkisin klo 17.00-21.00.

Varaukset [email protected]

 

Kokoustilat

Auditoriot

Messu- ja juhlatilat

Suosittelen

Valitsimme Framin, koska se oli hyväksi havaittu aiemmilta kerroilta: Sopivan kokoinen auditorio, tarpeeksi isot aulatilat cocktail-tilaisuutta varten, hyvät p-alueet, hyvä ruoka. Tilaisuus onnistui hienosti. Parasta on se, että on paljon erilaisia tiloja eli niistä löytynee sopiva tila lähes jokaiseen tilaisuuteen.

Anna Koskinen, Tapahtumatuottaja, Funmedia Oy

Valitsimme Framin, koska se on keskeisellä paikalla Seinäjoella, siellä hyvä auditorio ja hyvät ryhmätyötilat sekä erinomaiset ruokapalvelut. Tilaisuutemme onnistui erinomaisesti.
Parasta Framissa on keskeinen sijainti loistavilla palveluilla.

Operatiivinen toiminta-alue, Toiminta-alueen johtaja, ylilääkäri Matti Viitanen, Etelä-Pohjanmaan Sairaanhoitopiiri

Vinkit onnistuneeseen kokoukseen:

 • Mahdollista monipuolinen tekeminen: Valitse monitoimitila, joka taipuu alustuksiin ja ryhmätöihin tai vaikka auditorio, jonka yhteydestä löytyvät messu- ja näyttelytilat.
 • Tue tehokasta työskentelyä: Varaa riittävästi taukoja puheluiden ja sähköpostien hoitamiseen, ja tiedustele kokoustalosta hiljaisia huoneita.
 • Hyödynnä paikallisia asiantuntijoita: Pyydä kokoustalosta vinkkejä yrityksistä ja puhujista, jotka voisivat esitellä toimintaansa ja osaamistaan.
 • Muista hengenravinnon lisäksi ravita myös kehoa: Perinteisen viinerin tilalta piristäväksi tarjottavaksi sopivat smoothiet ja hedelmälajitelmat.
 • Luo nopeutta ja näyttävyyttä teknisillä ratkaisuilla: Äänentoisto, erilaiset mikrofoniratkaisut, tapahtumaverkot, kohdevalaistus, viestiseinät, livestreamaus, livekuvitus jne.
 • Lähetä kutsut ajoissa ja muista kertoa kokouspaikan tarkka osoite, ajo- ja saapumisohjeet sekä tieto kulkuyhteyksistä ja pysäköintimahdollisuuksista.
 • Ole innovatiivinen valinnoissasi! Näin syntyy onnistunut kokous!