Frami-kokouspalvelut

Seinäjoen tunnetuin täyden palvelun kokous- ja kongressitalo

Frami tarjoaa hyvälle kokoukselle kaikki ainekset: monipuoliset ja modernit tilat, herkulliset tarjoilut sekä erinomaisen sijainnin vain kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja juna-asemalta. Autolla saapuvien pysäköinti onnistuu vaivattomasti Framin parkkitalossa.

Monipuoliset tilat mahdollistavat myös usean rinnakkaisen tapahtuman järjestämiseen yhtä aikaa: Käytössä voi olla auditorio seminaaria varten, kokoustilat ryhmätöihin ja aulatila näyttelyosastoille.  Tutustu tiloihimme ja valitse sopivin. Ja kysy ihmeessä lisätietoja. Järjestetään yhdessä paras tilaisuus ikinä!

Ota yhteyttä: Marika Puhilas, palvelupäällikkö, puh. 020 124 4010, kokouspalvelut(at)frami.fi

Näin Framissa tuetaan turvallista tapahtuman toteuttamista >>

Etsitkö tilaa iltakokoukselle?

Tule kokoustamaan Framin kokoustiloihin Swingi tai Einstein.

Tarjoamme tilat hintaan 50,00 €/tila +alv 24%.
Varausaika arkisin klo 17.00-21.00.

Varaukset [email protected]

 

Kokoustilat

Auditoriot

Messu- ja juhlatilat

Suosittelen

Valitsimme Framin, koska se oli hyväksi havaittu aiemmilta kerroilta: Sopivan kokoinen auditorio, tarpeeksi isot aulatilat cocktail-tilaisuutta varten, hyvät p-alueet, hyvä ruoka. Tilaisuus onnistui hienosti. Parasta on se, että on paljon erilaisia tiloja eli niistä löytynee sopiva tila lähes jokaiseen tilaisuuteen.

Anna Koskinen, Tapahtumatuottaja, Funmedia Oy

Valitsimme Framin, koska se on keskeisellä paikalla Seinäjoella, siellä hyvä auditorio ja hyvät ryhmätyötilat sekä erinomaiset ruokapalvelut. Tilaisuutemme onnistui erinomaisesti.
Parasta Framissa on keskeinen sijainti loistavilla palveluilla.

Operatiivinen toiminta-alue, Toiminta-alueen johtaja, ylilääkäri Matti Viitanen, Etelä-Pohjanmaan Sairaanhoitopiiri

Vinkit onnistuneeseen kokoukseen:

  • Mahdollista monipuolinen tekeminen: Valitse monitoimitila, joka taipuu alustuksiin ja ryhmätöihin tai vaikka auditorio, jonka yhteydestä löytyvät messu- ja näyttelytilat.
  • Tue tehokasta työskentelyä: Varaa riittävästi taukoja puheluiden ja sähköpostien hoitamiseen, ja tiedustele kokoustalosta hiljaisia huoneita.
  • Hyödynnä paikallisia asiantuntijoita: Pyydä kokoustalosta vinkkejä yrityksistä ja puhujista, jotka voisivat esitellä toimintaansa ja osaamistaan.
  • Muista hengenravinnon lisäksi ravita myös kehoa: Perinteisen viinerin tilalta piristäväksi tarjottavaksi sopivat smoothiet ja hedelmälajitelmat.
  • Luo nopeutta ja näyttävyyttä teknisillä ratkaisuilla: Äänentoisto, erilaiset mikrofoniratkaisut, tapahtumaverkot, kohdevalaistus, viestiseinät, livestreamaus, livekuvitus jne.
  • Lähetä kutsut ajoissa ja muista kertoa kokouspaikan tarkka osoite, ajo- ja saapumisohjeet sekä tieto kulkuyhteyksistä ja pysäköintimahdollisuuksista.
  • Ole innovatiivinen valinnoissasi! Näin syntyy onnistunut kokous!