Tule Framille Pääset esille

Framilla olet kokousten paraatipaikalla!

Ajankohtaista juuri nyt

Iltakokous tunnelmallisessa Kampusrannassa
 
Tule kokoustamaan Framin kokoustiloihin
Swingi tai Einstein ilta-aikaan.

Tarjomme tilat hintaa 70,00e/tila +alv 24%. 
Varausaika arkisin klo 17.00-21.00.
 
Tervetuloa!
 

Täyden palvelun kokoustalo

Frami on Seinäjoen tunnetuin täyden palvelun kokous- ja kongressitalo. Frami tarjoaa hyvälle kokoukselle kaikki ainekset: monipuoliset ja modernit tilat, herkulliset tarjoilut sekä erinomaisen sijainnin vain kilometrin päässä matkakeskuksesta.  

Framissa isännöit yhtä hyvin muutaman henkilön neuvottelua kuin 400 ihmisen kansainvälistä konferenssia. Muuntuvat tilat tarjoavat mahdollisuuden myös usean rinnakkaisen tapahtuman järjestämiseen yhtä aikaa. Käytössä voi olla auditorio seminaaria varten, kokoustilat ryhmätöihin ja aulatila näyttelyosastoille. Kaksi ravintolaa varmistavat maittavat syötävät ja juotavat.

Pysäköinti onnistuu vaivattomasti Framin parkkitalossa.

Tutustu monipuolisiin tiloihimme alla ja valitse sopivin. Ja kysy ihmeessä lisätietoja. Järjestetään yhdessä paras tilaisuus ikinä!

Ota yhteyttä:

Marika Puhilas, palvelupäällikkö, puh. 020 124 4010, kokouspalvelut(at)frami.fi

Kokoustilat


Bell 

8 hlöä (Frami B)

 


Bitti 

10 hlöä (Frami D)

 

 


Marconi 

12 hlöä (Frami B)

 

 


Edustustila

16 hlöä (Frami B)

 


Watt

16 hlöä (Frami B)

 


Siru

16 hlöä (Frami D)

 


Edison

18 hlöä (Frami B)

 


Einstein

20 hlöä (Frami B)

 


Bell/Marconi

20 hlöä (Frami B)

 

 


Swingi

20 hlöä (Frami B)

 


Siru/Bitti

26 hlöä (Frami  D)

 

 


Watt/Edison

34 hlöä (Frami B)

 


Mega

50 hlöä (Frami D)

 


Bell/Marconi/ 

Watt/Edison

54 hlöä (Frami B)

  

 

Auditoriot


Auditorio 3

90 hlöä (Frami B)

 


Auditorio 1

99 hlöä (Frami B)

 


Auditorio 2

206 hlöä (Frami B)

 


Auditorio 2+3

296 hlö (Frami B)

 


Auditorio 1+2

305 hlöä (Frami B)

 


Auditorio 1+2+3

405 hlöä (Frami B)

 

Messu- ja juhlatilat

 


Sauna

5+10 hlöä (Frami B)

 


Aulatasanne

50 hlöä (Frami B)

 


Ravintola Idea

150 hlöä (Frami D)

 


Pääaula

200 hlöä (Frami B)

 

 


Pääaula

200 hlöä (Frami B)

 


Ravintola Komia

250 hlöä (Frami B)

 

 

 

Kaikissa kokous- ja auditoriotiloistamme on dataprojektori, valkokangas, fläppitaulu ja langaton WLAN-verkko. Lisäksi kaikissa auditorioissa on langaton mikrofonijärjestelmä. Mega- ja Lounge-kokoustiloissa on myös videoneuvottelumahdollisuus. Käytössä nyt myös suomalaiskeksintö catchbox eli heitettävä mikrofoni, jota voi hyödyntää seminaariyleisön osallistamiseen ja kysymyksiin.

Pohjakuva päärakennuksen kokoustiloista

 

Tänään Framissa

Katso tilavaraukset ›

Tervetuloa Framille – täyden palvelun kokoustaloon

 

Frami on tunnetuin täyden palvelun kokoustiloja tarjoava talo Seinäjoella. Framin tarjoamat kokouspalvelut sisältävät kaiken, mitä kokous tarvitsee onnistuakseen – keskeisen sijainnin, modernit kokous- ja kongressitilat sekä maittavat lounaat ja kahvitukset.

 

Framin kokoustilat sijaitsevat upeassa miljöössä Seinäjoen keskustan kupeessa, noin 1,5 kilometrin päässä rautatieasemasta, ja aivan sen vierellä kulkee kaupungin virtaava sydän – Seinäjoki.Keskeisen sijainnin ansiosta matka Framille taittuu helposti kävellen Seinäjoen keskustasta, mutta myös autoilijalle se tarjoaa reilusti tilaa pysäköinnin osalta. Laaja Framin kampusalue toimii modernina työskentely-ympäristönä niin yli sadalle yritykselle kuin reilulle 3000:lle Seinäjoen ammattikorkeakoulun opiskelijallekin. Framin alue on yksi suurista yritystoiminnan keskittymistä Seinäjoen alueella. 


Modernit kokoustilat takaavat viihtyvyyden


Useiden toimitilojen lisäksi Frami tarjoaa monipuolisia kokous- ja kongressitiloja, joiden päärakennuksena toimii erityisesti Frami B. Tunnettu rakennus tarjoaa parhaimmillaan vuosittain yli 800 kokousta ja seminaaria Seinäjoella. Kokoustiloja vuokrataan niin paikallisesti Seinäjoen alueella toimivien pienehköjen yritysten neuvotteluihin kuin suuriin kansainvälisiin seminaareihin. 

Kaiken kaikkiaan Framilla on yhdeksän monipuolista kokoustilaa, joista pienimmässä on tilaa kahdeksalle henkilölle ja suurimmassa jopa 50 henkilölle. Kokoustilat ovat myös helposti yhdisteltävissä, jolloin tilan koko voidaan katsoa tarpeen mukaisesti. Muuntuvat tilat tarjoavat mahdollisuuden myös usean rinnakkaisen tapahtuman järjestämiseen yhtä aikaa.

Suurempia tilaisuuksia, kuten seminaareja varten, käytössä on kolme auditoriota, joista pienimpään mahtuu parhaimmillaan 90 henkilöä. Myös auditoriotilat sijaitsevat siten, että ne on helppo yhdistää jopa yli 400 henkilön tilaksi. Pienemmät kokoustilat sijaitsevat auditorioiden lähettyvillä, jolloin seminaaripäivään on helppo yhdistää myös tehokkaita ryhmätyöskentelyhetkiä. 

Framin kokoustilojen vahvuuksia ovat niiden keskeinen sijainti Seinäjoella, jonka ansiosta myös toisesta kaupungista saapunut osallistuja löytää tilaisuuteen helposti. Tiloissa on panostettu myös niiden viihtyisään ulkonäköön, valaistukseen sekä kokouksen kannalta tärkeisiin työkaluihin, kuten esitystekniikkaan. Kaikissa kokous- ja auditoriotiloissa on käytössä datatykki, valkokangas, fläppitaulu ja langaton verkkoyhteys. Auditoriotiloissa on mikrofonijärjestelmä ja osassa tiloista myös kaiuttimet.  


Aula- ja ravintolatilat taipuvat niin messuihin kuin juhlaan


Monipuolisen kokouspaikan lisäksi Frami tarjoaa upeat aula- ja ravintolatilat mm. messu- ja juhlatilaisuuksia varten kauniilla paikalla Seinäjoella. Aulatiloihimme mahtuu 50-200 henkilöä. Ravintola Idea tarjoaa tilaa noin 150:lle ja ravintola Komia puolestaan 200 ruokailijalle. Kokoustiloista, ravintoloista ja auditorioista pääosa sijaitsee Framin päärakennuksessa Frami B:ssä, jonka ansiosta suurempia tilaisuuksia varten on helppo yhdistellä eri tiloja tarpeen mukaisesti. Kokonaisuudessaan käytössä voi olla auditorio seminaaria varten, kokoustilat ryhmätöihin ja aulatila näyttelyosastoille. 

Osana kokouspalveluita Seinäjoen Frami tarjoaa myös rennompaa ajanvietettä kokouksen päätteeksi. Päärakennuksessa sijaitsevat Framin saunatilat, jolloin kokouspäivään on helppo yhdistää myös rennompi illanvietto löylyjen merkeissä. Saunatilaan mahtuu parhaimmillaan 10 henkilöä kerralla. Tämä vaihtoehto voisi olla loistava esimerkiksi työporukan yhteiseen tyky-päivään. 


Lounaat ja kahvitukset kokoushetkiin


Yksi tärkeä osa kokouspalveluitamme on tietysti tarjota maittavat lounaat ja välipalat kokoustajille, joten Seinäjoen Framissa on toimitila- ja kokoustiloja vuokranneiden asiakkaiden käytössä kaksi ravintolaa: Framin B-osassa sijaitseva ravintola Komia ja D-osan ravintola Idea, joista molemmat tarjoavat lounas- ja kahvilapalvelut sekä kokousten ja tapahtumien tarjoilut kahvituksista buffet-ruokailuihin ja juhlaillallisiin. Palvelun ansiosta voit tarjota kokoustajille maukkaan lounastauon kokouspäivän keskellä tai tilaat pullakahvit, smoothien tai suolaisen välipalan iltapäivän piristykseksi.


Tilaisuuden kokonaisuus ratkaisee


Framin kokouspalvelujen avulla järjestät onnistuneen tilaisuuden Etelä-Pohjanmaan ja yritystoiminnan keskuksessa Seinäjoella. Meidän tehtävämme on huolehtia, että kokoustilat ja -palvelut ovat kohdillaan ja sinä pystyt keskittymään tilaisuutesi sisältöön. Yhdessä voimme varmistaa, että järjestämäsi kokous on kaikille osallistujille mieleenpainuva kokemus. 

Kokonaisuus, joka koostuu moderneista kokoustiloista, mielenkiintoisesta sisällöstä, taitavasta puhujasta, herkullisesta lounaasta, iltapäivän kakkukahveista ja vielä rentouttavista löylyistä, ei voi olla epäonnistunut.

Tuo siis kokouksesi, seminaarisi tai juhlasi Framille – niin katsotaan yhdessä tilaisuuteesi sopivat kokoustilat ja -palvelut. Voit myös tutustua monipuolisiin kokous- ja ravintolatiloihimme alla sekä käydä tarkistamassa vapaat tilat kokouspäivällesi alla olevasta varauslistasta: 


Ota yhteyttä: Marika Puhilas, palvelupäällikkö, puh. 020 124 4010kokouspalvelut(at)frami.fi

 

 

Frami Facebookissa

Sulje sivuvalikko
Tietosuojakäytäntö ›