Tule Framille Pääset esille

Hyvä tila - parempi kokous

Vinkit onnistuneeseen kokoukseen

 

1. Valitse kokouksellesi sisältöä ja tavoitteita tukeva tila: esimerkiksi monitoimitila, joka taipuu alustuksiin ja ryhmätöihin tai auditorio, jonka yhteydestä löytyvät messu- ja näyttelytilat.

 

2. Lähetä osallistujille kutsun yhteydessä kokouspaikan tarkka osoite, ajo- ja saapumisohjeet sekä tietoa alueen pysäköintimahdollisuuksista.

 

3. Mikäli tarvitset kokoukseesi ulkopuolisia alustajia, kysy vinkkejä kokoustalosta: useista taloista löytyy kymmeniä mielenkiintoisia yrityksiä, jotka esittelevät mielellään toimintaansa.

 

4. Muista hengenravinnon lisäksi ravita myös kehoa: perinteisen viinerin tilalta piristäväksi tarjottavaksi sopivat smoothiet ja hedelmälajitelmat.

 

5. Kannusta osallistujia aktiiviseen ja muita kunnioittavaan työskentelyyn: varaa riittävästi taukoja puheluiden ja sähköpostien hoitamiseen, ja tiedustele tarvittaessa kokoustalosta hiljaisia huoneita.

 

6. Hyödynnä kokous- ja esitystekniikkaa täydellä teholla. Kysy kokoustalosta vinkkiä mm. viestiseinästä, livestreamauksesta, livekuvituksesta, catchboxista jne.

 

7. Mieti etukäteen erityistarpeesi ja ilmoita ne kokoustalolle: äänentoisto ja mikrofonit, nopea internet-yhteys, mahdolliset lisäsähköt, tietokoneiden liitännät, vastaanottotiski jne.

 

8. Suunnittele, ennakoi, lähetä kutsut ajoissa sekä ole innovatiivinen valinnoissa. Näin syntyy onnistunut kokous!

 

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kokouksesta Framissa. Täällä tilaisuutesi onnistuu!

 

 

Marika Puhilas

Palvelupäällikkö

Frami kokouspalvelut

Puh. 020 124 4010

kokouspalvelut(at)frami.fi 

 

                     

Sulje sivuvalikko
Tietosuojakäytäntö ›